eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Canatu

Canatu

”Valitsimme Chilitin sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan vuoksi. He pystyvät tarjoamaan palvelua, jonka olemassaoloa ei edes huomaa, sillä ongelmat ratkaistaan ennen kuin niistä tulee ongelmia.”

Muotoilemme autoilun tulevaisuutta

Hiilinanoteknologiaan erikoistunut Canatu Oy sai alkunsa Aalto-yliopistossa tehdyn tutkimuksen pohjalta. Vuonna 2004 perustettu yritys on kehittänyt uudentyyppisen hiilinanomateriaalin, nanonupun (Carbon NanoBud CNB), joka on hiilinanoputken ja fullereenin yhdistelmä.

CNB-kalvoa voidaan käyttää mm. 3D muotoilluissa kosketussensoreissa autojen sisäpinnoilla. Kolmiulotteiset kosketuspinnat mahdollistavat suunnitteluvapauden ja intuitiivisen käyttäjäkokemuksen.
Lisäksi yritys kehittää mm. kuljettajaa avustavien ADAS-sensorien lämmityselementtejä sekä sofistikoituneita suodattimia puolijohdeteollisuuden tarpeisiin autojen sisäpinnoilla erilaisille materiaaleille, kuten nahalle, lasille tai kankaalle.

Canatu on voittanut lukuisia kansainvälisiä design- ja innovaatiopalkintoja, joista viimeisimpänä German Design Award 2021 -voittopalkinto HMI-käyttöliittymien kategoriassa.

Canatu kehittää teknologiaansa yhdessä strategisten kumppaniensa kanssa. Canatu on solminut lisensiointisopimuksen japanilaisen DENSO-yhtiön kanssa, joka mahdollistaa DENSOlle ohutkalvojen valmistamisen. Muita Canatun strategisia kumppaneita ovat mm. 3M, DuPont ja Continental.

Start up -yrityksenä alkunsa saanut Canatu on kansainvälistynyt vuosien kuluessa. Vantaalla sijaitsevan yrityksen palveluksessa työskentelee ihmisiä 14:stä eri maasta, mm. Intiasta, Kiinasta ja Euroopasta. Kaikkiaan työntekijöitä on noin 60. Myyntipisteitä löytyy Euroopasta, Yhdysvalloista, Taiwanista ja Japanista.

Canatu on vahvistanut valmistustaan avaamalla uuden tuotantotehtaan Vantaalle 2019. Uusi tehdas mahdollistaa tuotannon skaalaamisen tarvittaessa. Tehtaalla on täysin automatisoitu CNB-tuotantolinja sekä yksi Suomen isoimmista puhdastiloista.

IT:n ulkoistaminen mahdollistaa keskittymisen

Canatu valitsi Chilitin kumppanikseen, koska se pystyi tarjoamaan kokonaisvaltaisen HPE Aruba-teknologiaan pohjautuvan ratkaisun IT-infran ylläpidosta, palveluiden tuottamisesta ja verkon valvontapalvelusta.

”Valitsimme Chilitin sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan vuoksi. He pystyvät tarjoamaan palvelua, jonka olemassaoloa ei edes huomaa, sillä ongelmat ratkaistaan ennen kuin niistä tulee ongelmia.”

HPE Aruban kytkin ja WLAN -tuoteperhe yhdessä palomuurin ja kahdennettujen ratkaisujen kanssa turvaavat toiminnan jatkuvuuden nyt ja tulevaisuudessa. IT-infran ylläpito toimii arjessa Chilitin toimesta tiketöinnin kautta tulevien muutostoiveiden toteuttamisessa palomuuri- tai verkkopuolelle. Yleisimpiä ovat käyttäjähallintapyynnöt, varsinkin nyt korona-aikana etätyön lisäännyttyä.

”Chilit vastaa kokonaisuudessaan Canatun IT-infran hallinnasta ja valvonnasta, samoin Service Deskistä ja laitehankinnoista. Ohjelmistojen ja laitteistojen ajantasaisuudesta pidetään huolta säännöllisesti suoritettavilla päivityksillä”, kommentoi Timo Suominen.

Timo Suominen
CFO
Canatu Oy

Chilitaito Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilitaito.fi


Support

support@chilitaito.fi


Laskutus

laskutus@chilitaito.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Palveluasiakkaille

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!