eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Forcit

Forcit

Forcit Group luottaa Itaidon palveluihin

FORCIT Group on pohjoismainen toimija, jonka osaaminen ulottuu aina räjäytys- ja louhintatöiden asiantuntijuudesta puolustusjärjestelmiin. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-aluetta: FORCIT Explosives on johtava siviiliräjähteiden valmistaja ja niihin liittyvien palvelujen toimittaja. FORCIT tarjoaa kattavasti louhinta- ja rakennusalan konsultointi-, mittaus- ja koulutuspalveluita. FORCIT Defence on luotettava kumppani puolustusjärjestelmien globaaleilla markkinoilla.

Forcit on yksi Itaidon pitkäaikaisimmista asiakkaista, joten yhteistä matkaa on takana jo yli kymmenen vuotta. IT-palvelut ulkoistettiin alun perin Itaidolle, koska haluttiin vapauttaa Forcitin oman neljän hengen IT-asiantuntijatiimin aikaa sisäisen IT-ympäristön ja liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen.

Forcit hyödyntää tällä hetkellä kaikkia Itaidon palvelukategorioita, aina kapasiteetti- ja pilvipalveluista ylläpito-, valvonta- ja hallintapalveluihin.  Kumppanuuden korkeaa laatua on ylläpidetty yhdessä sovitun asiakkuudenhallintamallin avulla, johon sisältyvät säännölliset operatiiviset ja strategiset palvelukokoukset.

Vuonna 2018 Itaidosta tuli osa pohjoismaista Dustin-konsernia, mikä on syventänyt yhteistyötä entisestään. Fuusio on mahdollistanut Forcitin IT-palveluiden keskittämisen yhden ja saman toimijan alle, mikä on ollut Forcitin IT-strategian keskeisimpiä tavoitteita.

”Merkittävin yhteinen projektimme on ollut koko Pohjoismaiden oman Service Deskin ulkoistaminen Itaidolle. Tämä on vaatinut kumppanilta erityislaatuisen sekä haastavan ympäristön omaksumista ja mutkatonta kykyä toimia yhdessä asiakkaan omien IT-tukihenkilöiden kanssa. Haastavan ja kunnianhimoisen projektin lopputulemana saimme rakennettua koko Pohjoismaiden kattavan, nopean ja korkealaatuisen Service Desk -palvelun”, kertoo Forcitin ICT Infrastructure Manager Roger Rehnman. Hän on ollut tyytyväinen Itaidon tapaan taklata uusia haasteita ja kehittää IT-ympäristöä sekä yhteistyötä.

Forcitille vuosien varrella tärkeintä on ollut rehellinen ja avoin tapa kommunikoida IT-kumppaninsa kanssa sekä Itaidon ammattitaito, johon on voinut luottaa vuodesta toiseen. ”Meillä arvostetaan Itaidon nopeaa reagointikykyä ja ammattitaitoa”, kertoo Rehnman. ”Toimialamme vuoksi tietoturvan jatkuva kehittäminen on erityisen tärkeää, kuten myös luotettavat ja kustannustehokkaat järjestelmät”, hän jatkaa. Rehnman kuvailee Itaidon tapaa toimia rehdiksi ja asiakkaan aitoihin tarpeisiin perustuvaksi.

Chilitaito Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilitaito.fi


Support

support@chilitaito.fi


Laskutus

laskutus@chilitaito.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Palveluasiakkaille

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!