eKauppa | Katso kaikki yhteystiedot |

Med Group

Med Group

”Halusimme ICT-palveluiden tuottajaksi kumppanin, jolla on kyky tukea kasvuamme ja liiketoimintaamme sekä vapauttaa meiltä aikaa oman ydinalueemme tehtäviin.”

Med Group Oy on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Med Groupin omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Yritys on tarjonnut ensihoito-, hoiva-, hammaslääkäri- ja lääkäripalveluita vuodesta 2009 alkaen. Med Group työllistää noin 2000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ja yrityksen liikevaihto on yli 70 miljoonaa euroa.

Luonteva jatko yhteistyölle

Med Group Oy ja Chilit Oy solmivat kattavan sopimuksen työasemapalveluiden ulkoistuksesta vuonna 2018. Med Groupiin kesään 2018 saakka kuuluneen hammaslääkäriketjun erkaantumisen jälkeen sopimus jäi kattamaan yli 200:n loppukäyttäjän työasemaympäristön palvelut kokonaisuudessaan. Chilit tuottaa Med Groupin loppukäyttäjien HelpDesk-palvelut, laitteiden elinkaaripalvelut sekä ympäristön kehittämisen ja ylläpidon palvelut. Aiemmin yritykset ovat toimineet yhteistyössä palvelinten valvonnassa ja ohjelmistojen lisenssipalveluissa ja työasemapalvelut kattava sopimus oli luonteva jatko yhteistyölle.

Toimivat ICT-palvelut mahdollistavat keskittymisen asiakastyöhön

Med Groupin strategia on olla merkittävä toimija valitsemillaan liiketoiminta-alueilla. ICT-palveluiden ulkoistus tukee Med Groupin strategiaa ja voimakasta liiketoiminnan kasvua. Kasvun edellytyksenä ovat toimivat ICT-palvelut ja oikeanlainen kumppani mahdollistaa henkilöstön keskittymisen sujuvaan asiakastyöhön. Med Groupin tärkein arvo on luottamus ja sitä edellytetään myös kumppaneilta. ”Halusimme ICT-palveluiden tuottajaksi kumppanin, jolla on kyky tukea kasvuamme ja liiketoimintaamme sekä vapauttaa meiltä aikaa oman ydinalueemme tehtäviin. Chilit on osoittautunut luottamuksemme arvoiseksi ja käyttäjiemme tyytyväisyys Chilitin palveluihin on ollut heti alusta saakka korkea”, kertoo Med Groupin tietohallintojohtaja Jussi Paasonen.

Ympäristön kehittäminen tärkeässä roolissa

Med Groupille on tehty monia kehityshankkeita sekä työasema- että palvelinympäristöön. ”Ympäristön kehittyminen on molemmille osapuolille tärkeä tavoite. Pidämme jatkuvaa kehitystä avaintekijänä toimivalle palvelulle”, kertoo Chilitin asiakaspalvelupäällikkö Jari Perämäki.
Kehityshankkeilla pyritään parantamaan ympäristön vakautta ja vähentämään käyttäjien kokemia häiriöitä työpäivän aikana. ”Seuraamme palvelumme laatua aktiivisesti, analysoimme mahdolliset toistuvat ongelmat ja mietimme proaktiivisesti niihin ratkaisuja”, sanoo Perämäki. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Windows 10 -kehityshanke, joka on selvästi vähentänyt vikatikettien määrää.

Loppukäyttäjäpalvelut käyttöön nopeasti

Loppukäyttäjäpalvelut otettiin Med Groupille käyttöön vajaassa kuukaudessa. Näin nopean aikataulun mahdollisti Chilitin käyttöönottomalli, jossa tehtävät, aikataulut ja palveluun tarvittavat komponentit on tarkkaan mietitty ja kirjattu. ”Teimme tiivistä yhteistyötä Med Groupin IT-henkilöstön kanssa. Matkalla esiin tulleet haasteet saatiin ratkaistua nopeasti ja projekti vietiin maaliin aikataulussa”, kertoo Chilitin järjestelmäasiantuntija Rami Roisko.

Med Groupin asiakastyytyväisyys korkealla tasolla

Med Groupin asiakastyytyväisyyttä seurataan jatkuvasti asiakastyytyväisyyskyselyillä. Jokaisen palvelutapahtuman yhteydessä loppukäyttäjät voivat antaa arvosanan kokemastaan palvelusta asteikolla 1-5. ”Iloksemme voimme todeta, että Med Groupin käyttäjätyytyväisyys on ollut korkealla tasolla palvelun alusta lähtien. Olemme saaneet runsaasti kirjallista palautetta, joka on auttanut meitä kehittämään palveluamme entisestään”, kertoo Perämäki. Med Groupin henkilöstön tyytyväisyys on noussut tasaisesti ja edelliseltä kolmelta kuukaudelta käyttäjien antamien palautteiden keskiarvo on 4,76/5.

Chilitaito Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki


Turku: Juhana Herttuan puistokatu 3, FI-20200 Turku

Myynti

myynti@chilitaito.fi


Support

support@chilitaito.fi


Laskutus

laskutus@chilitaito.fi

Laskutukseen liittyvät asiat, muissa asioissa olethan yhteydessä myyntiimme.


Katso kaikki yhteystiedot >

Sosiaalinen media

Palveluasiakkaille

Lataa etätuki

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!

Haluatko saada tietoa IT-alan ajankohtaisista asioista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!